Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας και στην Ευρώπη είναι αρκετά για να ξεφύγουμε λίγο από το ύφος

Άραγε ποιους σκοπούς εξυπηρετεί το νέο Χρονολόγιο αναρωτηθήκατε;;;
Εκ πρώτης σαν μόνο θετικό λες οκ , μπορώ να δω τι έκανα και τι έλεγα πριν 3 χρόνια. Όμως μόνο εσύ μπορείς να; το δεις;;;

Εγώ όταν το είδα νόμιζα πως μπήκα σε τσίρκο, όχι ότι δεν είμαστε.. Είναι τόσο κακοστημένο επειδή ακριβώς εξυπηρετεί σκοπούς.
Και αυτή η διχοτόμηση.... Παραπέμπει σε Βερολίνο ή νομίζω;;;( Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.)

Διχοτόμηση της Ευρώπης ετοιμάζει το Βερολίνο- ξεκάθαρα είναι πλέον τα γερμανικά σχέδια, με γαλλική χείρα βοηθείας, για τη δημιουργία μιας Ευρώπης «δύο ταχυτήτων», που θα περιλαμβάνει μία μικρότερη ευρωζώνη, τον «σκληρό πυρήνα» του κοινού νομίσματος και τα περιφερειακά κράτη που δεν θα έχουν δημοσιονομική σύνδεση με τους ευρωπαίους εταίρους τους.

Στην ισχυρή ομάδα θα περιλαμβάνονται χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Φινλανδία και η Αυστρία, μεταξύ άλλων, ενώ στην «αδύναμη» η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και ίσως και η Ιρλανδία. ( http://filologos10.wordpress.com/2011/11/11/%CE%B4%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B2/ )

Άραγε αυτή η διαφήμιση για την ενωμένη Ευρώπη που παίζει τις τελευταίες μέρες σε όλα τα ΜΜΕ , τι ακριβώς θέλει να πει γιατί μόνον ενωμένη δεν είναι...

Οι συνέπειες όλων των νέων νόμων και συμφωνιών που υπογράφονται χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα ; Αφού οι φωνές των λαών όχι μόνον δεν ακούγονται αλλά θα απαγορεύεται να μιλούν όπως θα δείτε στο βίντεο σύντομα θα φτάσουμε σε ολοκάυτωμα.
-Η αρχή μπορεί να πει κανείς έγινε με την άνοδο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία το 1933, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι σπόροι του αντισημιτισμού δεν υπήρχαν από πριν στην Γηραιά Ήπειρο.
Η συνέχεια θα γίνει με τη Μέρκελ , αν το σκεφτεί κανείς μόνο το μουστάκι της λείπει.
Δείτε εδώ περισσότερα για να καταλάβετε από που προέρχεται το μίσος τους και ποιος είναι ο σκοπός τους και να θυμηθείτε κάποια ιστορικά στοιχεία:
http://www.iefimerida.gr/news/34072/%CE%B7-%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%C2%AB%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%C2%BB-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9

Άραγε με το μίσος που τρέφουν προς τους Έλληνες , τι μορφή θα έχει το νέο ολοκαύτωμα;;;
Το γεγονός πως θα παραμείνω ελεύθερη, είτε απαγορεύεται είτε όχι, επιβάλει να υπογράψω τα λεγόμενά μου με το όνομά μου, Εύα Φρουδάκ
η




3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ..

    Σύνθημα, γραμμένο σε κάποιο τοίχο της πλατείας Συντάγματος.
    Δεν ξέρω αν μισούν μόνο εμάς ή ειδικά εμάς. Την ώρα μάλιστα που είμαστε οι καλύτεροι πελάτες τους σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρω αν είναι καν θέμα συναισθήματος.
    Αυτό που ξέρω, που το λένε δεν το κρύβουν, είναι πώς πρέπει να μας φτωχύνουν. Εμάς και καμπόσους άλλους λαούς, που είχαν τη δυστυχία να ακούσουν τους δικούς τους πολιτικούς να τους τάζουν ευρωπαϊκούς παραδείσους με πλούτο και χλιδή. Με ένα ξερολούκουμο - ή αλλιώς ευρώ - που αφού μας το πέταξαν, και μπήκαμε στη φάκα, μας είπαν, ότι δεν το δικαιούμαστε πλέον, παρά μόνο αν σκύψουμε στη δούλεψη τους.
    ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ..
    Κι όμως, αυτός είναι ο στόχος. Εμείς και μερικοί άλλοι να γίνουμε η φτηνή μηχανή για να σταθεί η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ανταγωνιστικότητα, η δική τους ευημερία και ασφάλεια απέναντι στους νέους παίκτες που τους απειλούν. Την πατήσαμε. Τσιμπήσαμε και γίναμε πιόνια.

    ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ..

    Θυμάσαι τι σου είχα πει κάποτε; Όλοι τους, ακόμα και η Μέρκελ με μουστάκι ή χωρίς, δεν είναι τπτ άλλο παρά τα φερέφωνα τους, οι μαριονέτες τους, η μάσκα τους, το λερωμένο παραβάν πίσω απο το οποίο κρύβονται. Αυτοί που πραγματικά κυβερνάνε τον κόσμο και τους λαούς. Αυτοί αποφάσισαν να μας κάνουν λάδι και καύσιμο στον κινητήρα τους. Και το χειρότερο, δεν είναι ότι θα γίνουμε φτωχοί. Είναι ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε το φιλότιμο, το χαμόγελο και την ανθρωπιά μας. Να γίνουμε κανίβαλοι. Σαν αυτούς.
    Ελπίζω όμως, την αξιοπρέπεια μας και την υπερηφάνεια μας να μην τους τη χαρίσουμε. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να μας την πάρουν. Γιατί τότε, τα λαμόγια θα έχουν πετύχει το νέο ολοκαύτωμα.
    Δεν θα τα καταφέρουν όμως.
    Το πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή